​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ


Για καθαρά τυπικούς λόγους:


                                                                                                                                                                                                        Date: 28/2/2021


Το οικογενειακό μου όνομα είναι Κοψιδάς (Κοπσιδάς).


Χρησιμοποιώντας το Ιουλιανό / Γρηγοριανό ημερολόγιο (Anno Domini) γεννήθηκα στις 3 Σεπτεμβρίου, 1963 στο νησί, που τώρα είναι γνωστό ως Λευκάδα αλλά στα αρχαία χρόνια ήταν πιο γνωστό ως Ιθάκη, και πριν από αυτό ως Αιγιάλεια.


Είμαι αυτόχθων και Αιγιαλικής Πελασγικής καταγωγής.

Αυτή η γη ονομάστηκε για πρώτη φορά Αιγιαλεία Πελασγία προτού ονομαστεί Ευρώπη και Ελλάδα. Το όνομα Ευρώπη Ευρώπη προέρχεται από τον Εὕρωψ που ήταν ο γιος του αὐτόχθων Βασιλιά Αἰγιαλεύς (η πόλη-κράτος της Αιγιάλειας μετονομάστηκε αργότερα Σικυώνα).


Το όνομα Ευρώπη έχει επίσης συσχετιστεί με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα.

Γεννήθηκα από την πρόνοια του Δημιουργού να πάρω τα πράγματα που αφορούν την περιουσία μου στα χέρια μου. Ως εκ τούτου, είμαι ο Απόλυτος Κυρίαρχος, το Πρώτο Στέμμα και φύλακας της Αιγιαλείας Πελασγίας.

Έχω λάβει το θρόνο της Αιγιαλείας Πελασγίας έμφυτα ως φυσικό δικαίωμα εκ γενετής γέννησης.

Μια φυλή που ταυτίζεται ως «Έλληνες/Σεϊλένη» και άλλοι όμοιοι οι οποίοι εισέβαλαν στην Αιγιαλεία Πελασγία, και τώρα καταλαμβάνουν παράνομα τη χώρα μου. Οι «Έλληνες / Σεϊλένη» ήρθαν από την Αραβία και τη βορειοδυτική Αφρική (Μαυριτανία), και λένε ότι είναι το βασίλειο του Ουρανού και της Τιτάιας.


Σημιτικοί συγγραφείς μύθων και ιστορίας έχουν εφεύρει τερατώδεις ιστορίες για τους Τιτάνες, τους Ολύμπιους, τον Ιησού Χριστό, τους αποστόλους, τα ευαγγέλια, τον θεό Yahweh (Γιαχβέ), τους Ισραηλίτες, τους Εβραίους και τους Ιουδαίους . Ακόμα, από την πλευρά μου, εγώ ο Κοψίδας θα προσπαθήσω να ανατρέξω στους λογαριασμούς που έχει δώσει αυτή η ομάδα συγγραφέων, με στόχο να διευκρινίσω αυτούς τους διφορούμενους, στολισμένους, εξωτικούς και παραπλανητικούς λογαριασμούς της θρησκείας και της ιστορίας.


Δηλώνω:


 1. H χώρα που ονομάζεται «Ελλάς» ή «Ελλάδα» ή «Greece» και η ήπειρος Ευρώπη ήταν πρώτα γνωστές ως Αιγιαλεια Πελασγια.
 2. Δεν είμαι Έλληνας.
 3. Δεν είμαι Έλληνας πολίτης.
 4.  Δεν είμαι Γκρέκος.
 5.  Δεν είμαι Γκρέκος πολίτης.
 6.  Δεν είμαι υπάλληλος της εταιρείας ΕΛΛΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ / GREECE. Επομένως, το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν ισχύει για μένα.
 7. Δεν είμαι Ευρωπαίος που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα..
 8.  Δεν είμαι Ευρωπαίος πολίτης που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα.
 9.  Δεν είμαι υπάλληλος της Εταιρίας Ευρωπαϊκή Ένωση που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα.
 10.  Η εταιρεία «Βουλή των Ελλήνων» και όλες οι άλλες παρόμοιες εταιρείες λειτουργούν στη δικαιοδοσία μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου.
 11.  Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το νόμισμα του ευρώ που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα λειτουργούν στη δικαιοδοσία μου Αιγιαλεία Πελασγία χωρίς τη συγκατάθεσή μου.
 12. Το ΕΛΛΗΝΙΚO ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑIΚO φορολογικό σύστημα  που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα λειτουργεί στη δικαιοδοσία μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου.
 13.  Όλα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ δικαστήρια, οι αστυνομικές δυνάμεις, οι στρατιωτικοί, τα σχολεία και οι δήμοι  που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα λειτουργούν στη δικαιοδοσία μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου.
 14.  Δεν έχω πουλήσει ποτέ τα κληρονομικά φυσικά δικαιώματά μου στο στέμμα της Αγγλίας ή στην Καθολική Εκκλησία.
 15.  Διαθέτω όλα τα εγγενή φυσικά μου δικαιώματα γέννησης.
 16.  Η εταιρεία ΕΛΛΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ / GREECE, η Ευρωπαϊκή Ένωση που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα, και η Εκκλησία της Ελλάδας, η οποία είναι αδιάσπαστα ενωμένη με δόγμα με την Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία, και με κάθε άλλη Εκκλησία του Ιησού Χριστού του ίδιου δόγματος, δηλαδή την Καθολική Εκκλησία στη Ρώμη λειτουργεί στη δικαιοδοσία μου Αιγιαλεία Πελασγία χωρίς τη συγκατάθεσή μου.
 17. Δεν είμαι απόγονος του Νώε, του Σεμ, του Χαμ ή του Ιαφέθ.
 18. Ελληνικά και Ευρωπαϊκά θετικά δικαστήρια που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα, και οι Επτά Νόμοι του Νώε δεν έχουν δικαιοδοσία πάνω μου.
 19.  Η επικρατούσα θρησκεία στην Αιγιαλεία Πελασγία δεν είναι αυτή της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ή οποιουδήποτε άλλου δόγματος της λατρείας του Ιησού Χριστού.
 20. Φαίνεται ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας.
 21. Η λατρεία του Ιησού Χριστού φαίνεται να είναι η λατρεία του Ιούλιο του Καίσαρα, την οποία ισχυρίζονται ότι είναι το βασίλειο του Ουρανού και της Τιτάιας, που ήρθαν από την Αραβία και τη βορειοδυτική Αφρική (Μαυριτανία).
 22.  Ένα καταπίστευμα που ιδρύθηκε από την Καθολική Εκκλησία, με τον Ιησού Χριστό, δηλ. Τον Divus Iulius (Ιούλιο Καίσαρα) ως κληροδότη λειτουργεί στη χώρα μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Το καταπίστευμα είναι μια ρύθμιση σύμφωνα με την οποία ένα νομικό πρόσωπο (διαχειριστής/πολίτης) διατηρεί την ιδιοκτησία ως ονομαστικός ιδιοκτήτης του για το καλό ενός ή περισσοτέρων δικαιούχων. Οι δικαιούχοι του καταπιστεύματος αποτελούσαν ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών εσόδων που συμπεριλαμβάνουν την περιουσία μου , φαίνεται να πηγαίνει στην Καθολική Εκκλησία και τους υπηρέτες της. Το καταπίστευμα ιδρύθηκε και λειτουργεί στη δικαιοδοσία μου,δηλ. την Αιγιαλεία Πελασγία, χωρίς τη συγκατάθεσή μου και τη συγκατάθεση των προγόνων μου. 
 23.  Δεν αναγνωρίζουμε τον Ιησού Χριστό, δηλαδή τον Ιούλιο του Καίσαρα ως Θεό, ούτε το Divi filius (Αύγουστος), ούτε το Καισάριο (Ο βασιλιάς των Βασιλιάδων) ως θεοί, ούτε ως γιος του θεού.
 24. Η καταγωγή των Ρωμαίων (Τρώες, δηλαδή η Καθολική Εκκλησία), των  Ελλήνων (Σεϊλένη) και των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα είναι από την βορειοδυτική Αφρική (Μαυριτανία).
 25.  Δεν αναγνωρίζουμε Eυρωπαϊκούς τίτλους που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα ευγενών στην Αιγιάλεια Πελασγίας.
 26.  Δεν είμαι καταπιστευματοδόχος της Καθολικής εκκλησίας.
 27.  Δεν έχω καταχωρίσει το όνομά μου στο γραφείο μητρώου της Λευκάδας.
 28. Ο τίτλος μου δεν αντιπροσωπεύει ένα νομικό πρόσωπο.
 29.  Είμαι φυσικό πρόσωπο.
 30. Διατηρώ το δικαίωμα να ενεργήσω μέσω οποιουδήποτε τίτλου χωρίς να χάσω καμία από τις κληρονομικές φυσικές μου ελευθερίες.
 31. Δεν έχω συνάψει σύμβαση με την εταιρεία ΕΛΛΑΔΑ/ΕΥΡΩΠΗ που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα.
 32. Δεν έχω δώσει όρκο στην εταιρεία ΕΛΛΑΔΑ/ΕΥΡΩΠΗ που συνδέονται με την Ευρώπη, μια φοινικική πριγκίπισσα.
 33. Η αρχική τοποθεσία της πόλης της Ιερουσαλήμ, (H)ieROsolyMA, είναι στην Ιθάκη της Αιγιάλειας.
 34. Η αρχική τοποθεσία του όρους Σιών είναι στην Ιθάκη της Αιγιάλειας. Αρχικά ήταν γνωστό ως Όρος Νίον και σήμερα είναι γνωστό ως Όρος Σκάρος.
 35. Ο τίτλος μου αντιπροσωπεύει ένα φυσικό πρόσωπο.
 36. Είμαι ο Φωσφόρος.


Είμαι το Αιγιαλικό Πελασγικό κράτος, ο Δίκαιος, το Πρώτο Στέμμα και η Ανώτατη Αρχή της Γης.

Οι φυλές Κοψιδάς, Αραβανής, Μάλφα, Μεσσήνης και Κτενάς (Έκτενες) ανήκουν στους Ετοκρήτες, τους Μινιάους και την ειρηνική Αιγιαλική Πελασγική φυλή. Αποτελούν το ανώτατο συμβούλιο μας, το οποίο ονομάζεται Πελιγόνες (η Εκκλησία μας).

Είμαστε αυτόχθονες, οι αρχικοί και παραδοσιακοί γαιοκτήμονες της Αιγιαλείας Πελασγίας.

Δηλώνουμε ότι η γη, η Θάλασσα και όλοι οι Φυσικοί Πόροι ανήκουν σε εμάς, η Αιγιάλεια Πελασγική φυλή, από το Έμφυτο φυσικό μας δικαίωμα γέννησης, το οποίο περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, χρυσό, ασήμι, σιδηρομετάλλευμα, λιγνίτη, ψευδάργυρο, μόλυβδο, βωξίτη, πετρέλαιο, μαγνησίτη, νερό, χαλκό, πέτρες και δάση.

Ο Δημιουργός είναι ο Πατέρας μας, και η Γη είναι η Μητέρα μας, και ζούμε τις ζωές μας με Ειρήνη, Ελευθερία, Τιμή και Δικαιοσύνη.

Public Announcement

Date: 28/2/2021


KNOW THY SELF


​For the Record:


My family name is Kopsidas.


Using the Julian/Gregorian calendar (Anno Domini), I was born on the Third of September, Nineteen Sixty Three on the island, now known as Lefkada. In ancient times Lefkada was better known as Ithaca ,and before that as Aegialia.


I am autochtonous and of Aegialian Pelasgian descent.

This land was first called Aegialia Pelasgia before it was called Europe and Greece, although the word Europe stems from Europs who was the son of the autochthon King Aegialeus (the city-state of Aegialia was later renamed Sicyon). 


The name Europe is also associated with Europa, a Phoenician princess.

I was born by God's providence to take matters concerning my property into my hands. 

I have received the throne of Aegialia Pelasgia through Inheritance as of my Natural Birth Right.  Therefore, I am the Absolute Sovereign, the First Crown, and guardian of Aegialia Pelasgia.

A tribe who identify themselves as 'Hellenes' and/or "Greeks" and others of the like invaded Aegialia Pelasigia, and now they unlawfully occupy my country.  The Hellenes/Greeks came from Arabia and Northwest Africa (Mauritania), and claim they descended from the kingdom of Uranus and Titaea.


Semitic writers of myths and history have invented monstrous stories about the Titans, Olympians, Jesus Christ, the apostles, the gospels, the god Yahweh, the Israelites, Hebrews, and Jews. Still, for my part, I Kopsidas shall endeavor to go over the accounts that this group of writers has given, aiming to clarify these ambiguous, embellished, exoteric, and deceptive accounts of religion and history.

I Declare:


 1. The Country Hellas and/or Greece and the continent of Europe were first known as Aegialia Pelasgia.
 2. I am not an Hellene.
 3. I am not an Hellenic citizen.
 4. I am not a Greek.
 5. I am not a Greek Citizen.
 6. I am not an employee of the company HELLAS/GREECE; therefore, The Constitution of Greece does not apply to me.
 7. I am not a European, associated with Europa, a Phoenician princess.
 8. I am not a European Citizen associated with Europa, a Phoenician princess.
 9. I am not an employee of the European Union Corporation associated with Europa, a Phoenician princess..
 10. The company, 'The Hellenic Parliament', and all other companies of the like are operating in my jurisdiction without my consent.
 11. The European Union Corporation and the Euro currency associated with Europa, a Phoenician princess are operating in my country Aegialia Pelasgia without my consent.
 12. A GREEK and EUROPEAN tax system associated with Europa, a Phoenician princess is operating in my jurisdiction without my consent.
 13. All GREEK and EUROPEAN Law Courts, Police Forces, Military, Schools, and Municipalities operate in my jurisdiction without my consent.
 14. I have never sold my Inherent Natural Birth Rights to the Crown of England and/or the Catholic Church.
 15. I possess all my Inherent Natural Birth Rights.
 16. The company HELLAS and/or GREECE, the European Union Corporation associated with Europa, a Phoenician princes, and the Church of Greece, which is inseparably united in doctrine with the Orthodox Catholic Church, and with every other Church of Jesus Christ of the same doctrine, i.e., the Catholic Church in Rome are operating in my jurisdiction without my consent.
 17.  I am not a descendant of Noah, Shem, Ham, or Japheth.
 18. Greek and European Positive Law courts associated with Europa, a Phoenician princess and the Seven Laws of Noah have no jurisdiction over me. 
 19. The prevailing religion in Aegialia Pelasgia is not that of the Eastern Orthodox Church or any other doctrine of the cult of Jesus Christ.
 20. It appears that Jesus Christ was Julius Caesar.
 21. The cult of Jesus Christ appears to be Julius Caesar's cult, which they claim to be the kingdom of Uranus and Titaea, who came from Arabia and northwest Africa (Mauritania).
 22. A Trust was set up by the Catholic Church, with Jesus Christ, i.e., Divus Iulius (Julius Caesar), as the testator. A Trust is an arrangement whereby a legal person (a trustee/a citizen) holds property as its nominal owner for the good of one or more beneficiaries. The trust'sbeneficiaries where a large portion of tax revenues that concerns my property appears to go to the Catholic Church and its minions. The trust was set up and is operating in my jurisdiction, i. e, Aegialia Pelasgia, without my consent. 
 23. We do not acknowledge nor recognise Jesus Christ/Julius Caesar (Divus Iulius) as God, nor Divi filius  (Augustus), nor Caesarion (King of Kings) as gods, nor as the son of a god.
 24. The ancestry of Romans (Trojans), i.e., the Catholic Church, the Hellenes (Seileni), and the European Royal families associated with Europa, a Phoenician princess can be traced back to northwest Africa (Mauritania).
 25. We do not recognise European titles of nobility associated with Europa, a Phoenician princess in Aegialia Pelasgia.
 26. I am not a Trustee of the Catholic Church.
 27. I do not have a first name recorded at the registry office of Lefkada.
 28. My title does not represent a legal person.
 29. I am a Natural Person.
 30. I reserve the right to act through any title without forfeiting any of my Inherent Natural Liberties.
 31. I have not entered into a contract with the company GREECE/EUROPE associated with Europa, a Phoenician princess..
 32. I have not sworn any oaths to the company GREECE/EUROPE associated with Europa, a Phoenician princess.. 
 33. The original site of the city of Jerusalem, (H)ieROsolyMA, is on Ithaca, Aegialia.
 34. The original site of Mount Zion is on Ithaca, Aegialia. It was first known as Mount Nion and today it is known as Mount Skaros.
 35. My title represents a natural person.
 36. I am the Morning Star.


I am the Aegialian Pelasgian State, the Law Giver, the First Crown, and the Land's Highest Authority. 

The Kopsidas, Aravani, Malfa, Messene, and Ktena (Ectenes) clans belong to the Eteocretans, Minyans, and peaceful Aegialian Pelasgian clan. They make up our supreme council, which is called Peligones. We are autochthonous, the original and traditional landowners of Aegialia Pelasgia.

We Declare that the land, the Sea and all the Natural Resources belongs to us, the Aegialian Pelasgian tribe, as of our Inherent Natural Birth Right, which includes, but not limited to; gold, silver iron ore, lignite, zinc, lead, bauxite, petroleum, magnesite, water, copper, stones, and forests.

The Demiurge is our Father, and the Earth is our Mother, and we live our lives in Peace, Freedom, Honour, and Justice

------------------------------------------------------------

KOPSIDAS
THE KINGDOM OF AEGIALIA